Ingredients:
- 2 cups rice (rinsed and drained)
- 2 onions (finely chopped)
- ½ kg lamb meat (cut into small pieces)
- 200 g margarine
- Salt
- 1 dessert spoon thyme
- 1 tsp cinnamon powder
- 1 cup raisin (washed)
- 1 tsp pepper powder
- 1 dessert spoon dried basil
- 1 bunch of 'dill' (minced)
How to cook:
Heat margarine, put onions and meat, stir 10 minutes. Add water, reduce heat, simmer for 15 minutes. Mix in rice and other ingredients except 'dill' and raisin, stir again. test the taste and cook again 10 minutes over low heat. If rice is soft, just mix in 'dill' and raisin, stir well .....
- 2 cups rice (rinsed and drained)
- 2 onions (finely chopped)
- ½ kg lamb meat (cut into small pieces)
- 200 g margarine
- Salt
- 1 dessert spoon thyme
- 1 tsp cinnamon powder
- 1 cup raisin (washed)
- 1 tsp pepper powder
- 1 dessert spoon dried basil
- 1 bunch of 'dill' (minced)
How to cook:
Heat margarine, put onions and meat, stir 10 minutes. Add water, reduce heat, simmer for 15 minutes. Mix in rice and other ingredients except 'dill' and raisin, stir again. test the taste and cook again 10 minutes over low heat. If rice is soft, just mix in 'dill' and raisin, stir well .....
enjoy while it's warm.
Malzemeler
- 2 su bardağı pirinç (ayıklanıp yıkanmış)
- 2 baş soğan( ince doğranmış)
- ½ Kg kuzu eti( küçük kuşbaşı)
- 200 gr margarin
- Tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 su bardağı siyah üzüm (yıkanmış)
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı feşleğen
- 5 su bardağı su
- 1 bağ dereotu (ince kıyılmış)
Yapılışı:
Malzemeler
- 2 su bardağı pirinç (ayıklanıp yıkanmış)
- 2 baş soğan( ince doğranmış)
- ½ Kg kuzu eti( küçük kuşbaşı)
- 200 gr margarin
- Tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 su bardağı siyah üzüm (yıkanmış)
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı feşleğen
- 5 su bardağı su
- 1 bağ dereotu (ince kıyılmış)
Yapılışı:
loading...